Lange wandeling op 10 oktober vindt plaats bij: Krek wak wou!

Iedere eerste zondag van de maand organiseert NWGR een lange wandeling. Introducees en andere belangstellenden kunnen eveneens deelnemen. De meeste mensen lopen dan gewoon, zonder stokken.

Let op: in verband met afwezigheid van Peter vindt de lange wandeling deze maand niet plaats op 3 oktober maar op zondagmorgen 10 oktober!

Zondagmorgen 10 oktober valt de keuze voor onze volgende maandelijkse lange wandeling van NWGR ditmaal op de natuurgebieden Welleseind en de Turnhoutse Heide nabij Hooge Mierde. Een gebied dat niet bij velen bekend is maar zeker een aantrekkelijk wandelgebied betreft.

De route van deze mooie en verrassende wandeling is ca. 10 kilometer. Op verzoek van een aantal leden wordt ook ditmaal de mogelijkheid geboden om een kortere route te wandelen van ca. 4,5 kilometer. Beide afstanden beloven een prachtige wandeling!

Om 08:30 uur wordt vertrokken vanaf de parkeerplaats bij de Vijf Eiken. De start van de wandeling is om 09:15 uur vanaf restaurant Krek Wak Wou, Weeldsedijk 2, Hooge Mierde.

Geadviseerde route: rijd via Poppel. Sla in het centrum van Poppel linksaf de Weeldsedijk op en volg deze weg over geruime afstand, ook door het bosgebied, tot het restaurant Krek Wak Wou.

Belangstelling voor Nordic Walking en onze vereniging? Hier kun je onze laatste nieuwsbrief lezen. In ons archief kun je al onze nieuwsbrieven bekijken. Via onze kalender kun je zien wanneer wij trainen.

Lid worden van onze vereniging? Je kan je hier aanmelden.


    Nieuwsbrieven

    Nieuwsbrieven vind je in ons archief

    Archief

    Oude berichten

Top