Zondag 1 mei maandelijkse lange wandeling door Park Pauwels bij Tilburg

Iedere eerste zondag van de maand organiseert NWGR een lange wandeling. Introducees en andere belangstellenden kunnen eveneens deelnemen. De meeste mensen lopen dan gewoon, zonder stokken.

Aan de belangstellende deelnemers zal ook komende zondagmorgen 1 mei opnieuw een verrassende lange wandeling worden geboden. We brengen deze keer een bezoek aan het Landschapspark Pauwels ten noorden van Tilburg. Het gebied tussen Tilburg en de Loonse en Drunense Duinen is bij velen onbekend maar is zeker een bezoek en ontdekking waard. Voor hen bij wie het afwisselende gebied nog niet bekend is, zal daarom zeker een eye-opening plaatsvinden.

Wij vertrekken zondagmorgen om 09:00 uur vanaf Weteringplein 1 in Loon op Zand. Hier kan worden geparkeerd bij Dorpshuis De Wetering. Na terugkomst van de wandeling zullen wij ‘aanleggen’ bij het nabij gelegen café brasserie De Kiosk.
Zoals gebruikelijk wordt om 08:30 uur vertrokken vanaf de parkeerplaats bij de Vijf Eiken, ditmaal bij de manege.
De route heeft een lengte van iets meer dan 10 kilometer. Er is ditmaal geen kortere tocht te maken.
Voorafgaande aanmelding voor deelname is niet nodig. Introducees zijn van harte welkom om deel te nemen.

Bij slechte weersomstandigheden is het verstandig om te bellen met Peter von Meijenfeldt, 06-53254002 of de wandeling doorgang zal vinden.

Belangstelling voor Nordic Walking en onze vereniging? Hier kun je onze laatste nieuwsbrief lezen. In ons archief kun je al onze nieuwsbrieven bekijken. Via onze kalender kun je zien wanneer wij trainen.

Lid worden van onze vereniging? Je kan je hier aanmelden.


    Nieuwsbrieven

    Nieuwsbrieven vind je in ons archief

    Archief

    Oude berichten

Top