Algemene Ledenvergadering 2020

Door alle nieuwe maatregelen rondom Covid-19 kunnen we dit jaar de algemene ledenvergadering niet fysiek laten plaatsvinden. Omdat er toch beslissingen genomen moeten worden en het bestuur een nieuwe bezetting krijgt, houden we de ALV 2020 digitaal. De leden krijgen op 23 oktober een nieuwsbrief met hierin een link naar een webpagina op onze website. Op deze pagina kun je alle voorstellen bekijken zoals we die normaal tijdens de ALV presenteren. Ieder lid kan dit op een moment doen dat het hem schikt tot uiterlijk maandag 26 oktober 19:00 uur. Op de webpagina kun je stemmen, je aanmelden voor vacatures binnen onze vereniging en vragen stellen. Het bestuur zal de stemmen tellen en zal op de aanmeldingen en de vragen reageren. Dat doen we ook weer op de webpagina. Om deze te bekijken ontvangen de leden op vrijdag 30 oktober weer een nieuwsbrief.

Laat het ons weten als er onduidelijkheden zijn.


    Archief

Top