In memoriam Joep Wouters

Joep Wouters

Na een moedig gedragen maar niet te overwinnen ziekte is Joep Wouters woensdagavond 22 april overleden.

Er is zoveel dat we voelen, maar woorden schieten tekort na het overlijden van ons dierbaar lid en aller vriend Joep. Niet doordat er weinig herinneringen zijn, integendeel, maar door het grote gemis van de altijd warme aanwezigheid van Joep in ons midden.

Dankbaarheid hebben wij voor datgene wat Joep voor onze vereniging heeft betekend.

Joep was samen met Mia vanaf bijna het eerste moment, 15 jaar geleden, lid van onze Nordic Walkingvereniging. Eerst bij Spiridon en nu bij NWGR. Hij genoot van de sport en van de gezelligheid bij de vereniging. Joep stond altijd klaar om een helpende hand toe te steken. Direct sprong Joep 10 jaar geleden in toen hem werd gevraagd om assistent-trainer te worden. Hij heeft dit kundig en met veel voldoening gedaan. Joep was lid van de Nordic Walkingcommissie en verzorgde bereidwillig de intake van de beginnende leden. Bovendien vervulde hij in 2018 enkele maanden het interim penningmeesterschap.

Niet zonder reden werd Joep uit diep respect hiervoor door de vereniging onderscheiden met De Dikke Duim.

Wij zullen Joep blijven herinneren door zijn enthousiasme, belangstelling, vriendschap, grote inzet, onverwachte uitspraken, droge humor en zijn vaak ondeugend twinkelende ogen en brede lach.

Wij wensen Mia, Ankie, Gijs en Jeroen heel veel sterkte met het afscheid van Joep.


    Archief

Top